Is voorzien van een krachtige Bosch elektromotor, een Lithium accu, USB aansluiting, digitaal dashboard, krachtige remmen en een lekker grote buddyruimte.

De scooter ziet eruit als een eigentijdse benzine scooter maar is een ware elektrische scooter met een super goed design en is echt betaalbaar. Het is bijna niet te geloven dat er zoveel kwaliteit te koop is voor deze zeer laag geprijsde e-scooter.

Met de veiligheid zit het ook goed. De schijfremmen zijn voorzien van remklauwen met een dubbele zuiger en er wordt gebruik gemaakt van met staal ommantelde remleidingen. Nipponia neemt de veiligheid van haar eindgebruikers serieus. Standaard is de E-rex voorzien van 1 accu met een bereik van 80km bij 25km/hr en een bereik van 55 km bij 45 km/hr. De accu neemt weinig ruimte in onder de buddyseat en dit zorgt voor een lekker ruime buddyseat waar je je boodschappen, helm of slot prima kwijt kunt.
Wil je verder kunnen rijden dan kan de e-Rex worden uitgebreid met nog maximaal 2 extra accu’s. Het opladen van de accu kan zowel op de scooter als binnen in je huis of je garage.
Je kunt je telefoon aansluiten middels de USB poort , je boodschappentas vasthaken aan de tassenhaak en je achtervering is aanpasbaar. De e-Rex staat op een solide middenbok of desgewenst kan de zijstandaard worden uitgeklapt.