Escooters Heuvelrug presenteert u de Nipponia E-legance! Een elegante en absoluut 1 van de beste duurzame 100 procent elektrische retro scooters van dit moment. Het model is geïnspireerd vanuit de rijke Vespa Historie maar met een geheel eigen en absoluut prima kwaliteit en technologie van het hedendaagse.

Hij is ontworpen zodat grote mensen met een lichaamslengte tot wel boven de 2 meter nog gemakkelijk kunnen zitten en comfortabel kunnen sturen.

Hij beschikt over onderdelen van A merken zoals een 3000 Watt sterke elektro motor van Bosch en is tot in detail goed afgewerkt.
De E-Legance is een verkrijgbaar in de mooie kleuren: Lichtblauw, Donkerblauw, Crème, Rood Metallic en Zwart. Hij is voorzien van een digitaal display verwerkt in een ouderwets uiterlijk. Je kunt er je snelheid, batterijstatus in een mooie grote opmaak aflezen zodat je exact weet wat er gebeurd tijdens het rijden.

De E-Legance is voorzien van een dubbele schijfrem, met staal omvlochten remleidingen, een dubbele standaard met zijstandaard, een handige tassenhaak,  en je hebt ook nog eens een enorm ruime buddy onder het zadel.

De Scooter heeft een standaard actieradius van 80km bij 25 km/hr en 60km bij 45 km/hr en je kunt dit uitbreiden met nog maximaal 2 extra 26 aH / 60V accus’s om tot een grotere actieradius te komen. Het opladen gaat vlot en tot 80% kan de accu al in 2,5 uur geladen zijn.