Huur bij ons 1 of meerdere E-scooter(s)/ E-chopper(s).

Verhuur locatie Traaij 170 Driebergen:

Tijdens een 3 of 4 uur durende E-scooter-/ E-chopper tour door de Utrechtse Heuvelrug ervaart u de prachtige omgeving in alle rust. Dankzij de elektrische aansturing rijdt u geruisloos langs de allermooiste plekjes!

Reserveren: U kunt 24/7 reserveren via ons boekingsformulier. Na ontvangst van uw aanvraag sturen we u een bevestiging of het mogelijk is om op die bepaalde dag te kunnen gaan rijden met onze E-scooters /E-choppers.

Rijbewijs : Bent u 16 jaar of ouder? Dan mag u op een bromfiets rijden. Een bromfietsrijbewijs is verplicht. Een brommerrijbewijs is niet nodig als u een autorijbewijs (B) of motorrijbewijs (A) bezit.

Let op: Op onze e-scooters kan een volwassene met kind ( niet echt geschikt voor 2 volwassen)

Onze luxe E-choppers hebben plaats voor 1 persoon. Zowel de voor- als achtervering op de E-chopper is van zeer goede kwaliteit. Er is geen opbergruimte voor uw tas etc., neem een rugzak mee!

Prijzen: huur E-scooter/ E-chopper rijtijd 3 uur 37,50 euro of 4 uur: 47,50 euro. Prijs is inclusief gebruik helm.

Eigen risico bij schade: 175,- euro, borg t/m 5 scooters: 175,- euro, borg als groep groter is dan 5: 500,- euro. Betalen per pin: zowel verhuur als de borg kunt u per pin betalen.

Bekijk als aanvulling op uw e-scooterrit onze Arrangementen