We hebben de mooiste routes al voor u uitgezet! Hieronder hebben we vier leuke routes voor u uitgestippeld, maar u kunt natuurlijk ook zelf uw route bepalen. Wij maken hiervoor gebruik van de website en app van de Routefabriek. U moet de applicatie van Routefabriek downloaden voor zowel uw android toestel: via deze link als uw Iphone: via deze link. Bekijk via de blauwe button de betreffende routekaart. Open de app, Voer de code in op de Routefabriek App of website en ga direct naar de route. Toegangscode kastelen route 17833/807 , Bloesem/kersenrit: 17940/807, Ga West en Geniet: 17989/807, Rondje Austerlitz/Woudenberg: 17988/807 Of scan QR code.

Scooterrit die begint en eindigt bij Escooters Heuvelrug Traaij 170 Driebergen. Deze scooterrit voert door de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug en een deel van het Kromme Rijngebied. Onderweg passeer je kastelen en landgoederen en interessante musea die zeker de moeite waard zijn om voor af te stappen. Een culturele ontdekkingstocht waarin het erfgoed van Utrecht tot leven komt. Geniet van de grandeur Utrechtse kastelen en buitenplaatsen. Stap op de e-scooter om hun verhalen te ontdekken.

1 Huis Doorn, 2 Kasteel Sterkenburg, 3 Kasteel Beverweerd, 4 Slot Zeist Klik op de namen voor meer uitleg

Mooie landelijke scooterrit die begint en eindigt bij Escooters Heuvelrug Traaij 170 Driebergen. De periode waarin de bomen in bloei staan is niet te voorspellen, dit is van veel factoren afhankelijk. Is het al vroeg in het jaar warm en zonnig weer, dan ontpoppen de bloemen eerder. De bloeiperiode kan door onder andere warm weer erg kort zijn. Grofweg is de bloesem in de maanden april en mei te bewonderen. Met deze scooterrit kom je langs schitterende fruitboomgaarden en kleine dorpjes zoals Cothen, Werkhoven en ‘t Goy. Onderweg kan je naar Landgoed/ boomgaard Landrucci voor Italiaanse versnaperingen! Bloesem en fruit: rijd je deze route in het voorjaar dan staan de fruitbomen in bloei en kan je genieten van de prachtige en heerlijk geurende bloesems. In de zomer en het najaar is het kersentijd en kan je in de omgeving bij diverse kersenstalletjes fruit kopen. Neem later een rustpunt in de prachtige oude binnenstad van Wijk bij Duurstede met vele bezienswaardigheden.

Scooterrit die begint en eindigt bij Escooters Heuvelrug Traaij 170 Driebergen. Een heerlijke scooterrit voor de fijnproevers! Al slingerend rijd je langs Kasteel Sterkenburg door de bossen van Driebergen. De Bijzondere taartenfabriek. Voor een uitgebreide lunch bij Stan & Co of het Broodlokaal in Zeist. In Het Broodlokaal bakken ze brood op z’n Frans. De hele dag wordt het brood gebakken en is altijd krakend vers. Het water loopt je al in de mond wanneer je de winkel binnenstapt. Stap af “bij Lex voor een lunch, high Tea en geniet op zonnig terras. (U krijgt voor Bij Lex van ons 10% korting op uw bestelling dit i.c.m. deze scooterrit.) In de oude ommuurde moestuin van buitenplaats Hoog Beek & Royen in Zeist proef je zelfgemaakte biologische wijnen.

Scooterrit die begint en eindigt bij Escooters Heuvelrug Traaij 170 Driebergen. Door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug beschreven als prachtig. Deze scooterrit neemt je mee door Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Met deze route zie je al het moois van twee werelden. Als je bij knooppunt vier van de route afstapt kom je bij de Pyramide van Austerlitz, waar je een prachtig uitzicht hebt over het park. Je rijd langs een landschap van heidevelden en oude loof- en naaldbossen. In de Gelderse Vallei vind je laagland met weilanden en mooie vergezichten.