Home/E-scooters / fabriek nieuw/AGM Goccia GEV 1000/ 1200

AGM Goccia GEV 1000/ 1200

1,595.001,895.00 inclusief btw

Prijs is incl. alle kosten dus geen verrassingen op het eind!

Beschrijving

Krachtig, wendbaar en betaalbaar

De AGM Goccia GEV1000 heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen. De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit, en met een actieradius tot wel 60 km zijn grotere afstanden geen enkel probleem. Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. De scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter, dit in combinatie met het verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort. Het mooiste; dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

Milieuvriendelijk

De AGM Goccia GEV1000 is volledig elektrisch en heeft dus geen CO2 uitstoot. Naast een genot om op te rijden is deze scooter ook goed voor het milieu.

Geruisloos

De stille elektrische motor zorgt voor een heerlijk vrij gevoel tijdens jouw rit op de AGM Goccia GEV1000. Geen luidruchtige motor waardoor je optimaal kan genieten van de omgeving.

Hoge actieradius

2 versies van de AGM Goccia scooter: GEV1000 & GEV1200

Met de AGM Goccia GEV1000 rijd je eenvoudig grote afstanden. De lithium-ion accu heeft een actieradius van 60 km (actieradius geldt bij 25 kmh) en is in 4 uur razendsnel op te laden. De AGM GEV1000 is identiek aan de GEV1200 op de accu na. Bij de GEV1200 krijg je een 30Ah accu i.p.v. een 20Ah accu. Het rijbereik wordt daarmee vergroot. Met de 1200 kun je 75km halen bij de snorscooter versie, en 45km bij de bromscooter versie.

Voordelig

De AGM Goccia GEV1000 is ontwikkeld om elektrisch rijden beschikbaar te maken voor elk budget, zonder in te leveren op kwaliteit. De AGM Goccia GEV1000 is zowel in aanschaf als gebruik erg voordelig.

Rijeigenschappen

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. Door het verstelbare stuur is het voor iedereen mogelijk de stuurpositie optimaal in te stellen.

Specificaties

Motor De krachtige 1.000W naafmotor gaat efficiënt om met de beschikbare energie. Dit resulteert in veel vermogen en een laag energieverbruik. Voor de AGM Goccia GEV1000 zijn heuvels of grotere afstanden dan ook geen enkel probleem. Doordat de naafmotor in het achterwiel is geïntegreerd is de naafmotor aan zeer geringe slijtage onderhevig en dus zeer onderhoudsarm.

Accu De AGM Goccia GEV1000 is uitgerust met een compacte uitneembare 20Ah lithium-ion accu. De compacte accu zit het onder het zadel en haal je eenvoudig uit de scooter. De accu kan met de bijgeleverde oplader binnen 4 uur volledig worden opgeladen. Het is ook mogelijk om de accu in de scooter op te laden.

Actieradius De accu heeft een actieradius van 60km (bij 25 km/h) en is dus voldoende om onbezorgd op weg te gaan en eenvoudig grote afstanden te rijden. U kunt ook kiezen voor de 28Ah accu deze heeft een actieradius tot wel 75 km.

Slimme features De AGM Goccia GEV1000 is standaard voorzien van een digitaal display, alarmsysteem, USB-aansluiting, 2 rij modi en key-less startsysteem.

Snelheid De AGM Goccia GEV1000 is leverbaar in zowel snorfiets (25km) als bromfiets (45 km) uitvoering.

Afmetingen Door het compacte formaat is de scooter zeer wendbaar. De afmeting van de AGM Gocca GEV1000 zijn 1.700 x 660 x 1.050 mm. Door de lage opstap is de scooter makkelijk in gebruik. Dit in combinatie met verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort.

Gewicht De AGM Goccia GEV1000 heeft een gewicht van 55 kg (excl. accu). De accu heeft een gewicht 8 kg. Door het beperkte gewicht is de scooter zeer wendbaar en makkelijk op zijn standaard te zetten.

Banden en remsysteem De AGM Goccia GEV1000 is voorzien van 14 inch wielen, een schijfrem voor en een trommelrem in het achterwiel. Door de grote 14 inch wielen is de scooter zeer wendbaar.

Schokbrekers De AGM Goccia GEV1000 is uitgerust met dubbele schokbrekers voor en achter.

Verlichting Zowel voor als achter is de AGM Goccia GEV1000 voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.

Accessoires? klik op  deze link

Klanten reviews (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AGM Goccia GEV 1000/ 1200” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind je misschien ook leuk:

Titel

Ga naar de bovenkant