Bad Boy Echopper V8

2,199.00 inclusief btw

Beschrijving

De futuristische Echopper V8

Zie jij jezelf binnenkort op de stoere en futuristische Echopper V8 cruisen? De Echopper V8 is een unieke verschijning! De e-scooter voorziet u van ultiem comfort en gebruiksgemak. De elektrische scooter is overigens verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Dit bevat uw Echopper V8

De Echopper V8 bestaat uit verschillende onderdelen die de scooter zijn unieke verschijning geven. Met een 2000 Watt motor, HQ display, LED verlichting, 20- 30 AH accu en hydraulisch remsysteem rijdt u met het grootste comfort en veiligheid. Tevens zijn alle losse onderdelen van de Echopper V8 verkrijgbaar, waardoor deze ten alle tijden vervangen kunnen worden.

Customize uw Echopper V8!

U kunt de Echopper V8 helemaal uw eigen draai geven met onze personaliserings opties. Kies gemakkelijk uw gewenste accupack, acculader en kentekenregistratie. Bovendien kunt u de Echopper V8 nog uitbreiden met allerlei accessoires, zoals een telefoonhouder, spiegels, zijtassen, custom koplampen,velgen en meer.

Voordelen van de Echopper V8

De Echopper V8 heeft de stoere looks van een motorfiets maar is veel zuiniger en hebben 80% minder onderhoud dan een brandstofscooter nodig. De 100% elektrische scooter is voordelig voor het milieu en de portemonnee. U betaalt slechts €0,50 cent per 100 km. Met een volle accu kan de scooter zo’n 60-80 km rijden en u kunt hem overal opladen. Heeft u thuis zonnepanelen dan zijn de kosten hiervan zelfs helemaal gratis. Bovendien kunt u de accu met zijn draagbare gewicht overal gemakkelijk mee naartoe nemen.

Klanten reviews (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bad Boy Echopper V8” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind je misschien ook leuk: