Lifan wit 25 km -50

1,895.00 inclusief btw

18% Off

Beschrijving

Maak kennis met de LIFAN E3 Lux Occasion

kleur: wit
snelheid: 25-50 km
tellerstand: 707 km

De Lifan E3 Lux is een state-of-the-art elektrische scooter van de LIFAN familie. De LIFAN heeft eersteklas componenten, zoals de krachtige Bosch-elektromotor en het elektronische regeneratieve remsysteem(EBS). Hij beschikt ook over de nieuwste technologische snufjes  op de e-scootermarkt, zoals LED-verlichting in de koplamp, achterlicht, signalen en dagrijlicht. Daarnaast heeft de LIFAN een digitaal LED dashboard met nauwkeurige weergave en verwisselbare dashboardkleuren. Hij is gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, vandaar zijn naam E3 LUX. Ontdek hieronder meer.

Het hart van de elektrische scooter is de motor. Lifan zou de E3 Lux geen betere krachtbron kunnen bieden. De door Bosch ontwikkelde elektromotor heeft een vermogen van 1500 W. De Bosch elektro motor voorziet de E3 van al het vermogen dat nodig is om de taken van zelfs de meest veeleisende rijders te vervullen. Hij bereikt een maximale snelheid van 45 km / u met een bereik van 60 km. In de nieuwste editie heeft Bosch de efficiëntieverhouding verhoogd tot 92% en het energieverbruik met 3,7% verminderd.

Accu

De Lifan E3 Lux heeft een 60V / 24A Li-ion accu, die je voorziet van alle energie die je nodig hebt om rond te rijden. U hoeft zich geen zorgen te maken over een lege accu, want wanneer de accu onder de 16% zakt, schakelt de E3 Lux automatisch over naar de eco-driving-modus om ervoor te zorgen dat u uw bestemming bereikt. De accu is volledig uitneembaar, wat betekent dat u deze ofwel in de scooter kunt opladen of uitnemen en opladen waar het u uitkomt. Er is een indicator die de resterende acculading op het dashboarddisplay laat zien, maar ook op de accu zelf, zodat u altijd weet hoeveel stroom u nog heeft. De accu zit onder het zadel, maar er is ook voldoende ruimte over om boodschappen of andere belangrijke dingen die u nodig heeft op te bergen.

LED Verlichting

Een e-scooter met dergelijke geavanceerde technologie kan alleen worden geleverd met de nieuwste technologie op het gebied van verlichting. De Lifan E3 Lux heeft LED-lampjes in de koplamp, het achterlicht, de richtingaanwijzers en dagrijlicht. Op deze manier zorgt het ervoor dat de weg goed verlicht wordt en u ook duidelijk opgemerkt wordt door andere automobilisten, wat het gevoel van veiligheid tijdens het rijden vergroot.

Het elektronische remsysteem hergebruikt een deel van de energie die normaal verloren gaat bij het remmen van een conventionele elektrische scooter. Op deze manier wordt de energie die anders door de schijfremmen als warmte verloren zou gaan, omgezet in elektrische energie, waardoor de batterij van de e-scooter wordt opgeladen. Dit heeft veel voordelen. Meer besparing voor u, een kleinere ecologische voetafdruk, omdat er minder energie wordt verbruikt, een kortere remweg en een aanzienlijke verlenging van de levensduur van uw remsysteem, aangezien de mechanische onderdelen van de e-scooter minder aan wrijving onderhevig zijn.Lifan-E3 Lux Digital Dashboard

Digitaal Tijdperk

De Lifan E3 Lux wordt geleverd met de nieuwste technologische functies. Wij blijven trouw aan onze stelling dat de E3 Lux een e-scooter van topkwaliteit is, u krijgt een elektrische scooter met een LCD-display, dashboard, kristalhelder scherm en een nauwkeurige weergave van de vitale indicaties . Bovendien kunt u de achtergrondkleur van het dashboard instellen op een kleur die bij uw stemming past. De E3 Lux wordt ook geleverd met een USB-aansluiting, zodat u uw telefoon onderweg kunt opladen.

De Lifan E3 Lux is niet uw dagelijkse elektrische scooter. Het is een premium e-scooter die is gemaakt om ervoor te zorgen dat u de beste rijervaring krijgt. Om deze reden is hij voorzien van een cruise control-functie, zodat u ontspannen en aangenaam kunt rijden. Stel de snelheid in waar het u uitkomt en concentreer u gewoon op uw omgeving. Minder zorgen, meer plezier.

Klanten reviews (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lifan wit 25 km -50” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *