Nipponia Dragon-E occasion

1,695.00 inclusief btw

43% Off

Beschrijving

Nipponia Drag-e, de stoere e-brommer, snelheid 52 km

Wanneer u een brommer met een stoere uitstraling zoekt, is de Dragon-e elektrische brommer hét model dat voldoet aan uw wensen. Deze brommer van Nipponia is een uniek exemplaar door zijn vormgeving als motor. Hierdoor trekt u veel kijkers tijdens uw ritten van A naar B!.

Motor
Het meest essentiële aspect van elke elektrische bromfiets is de motor. Het is wat de e-bromfiets aandrijft en de rijder tevreden stelt. De Nipponia Drag-e is geïnstalleerd met een krachtige 72V elektromotor. Dit resulteert in een indrukwekkende acceleratie en een echte kick bij het gas geven.
De Drag-e vervult je verlangen naar het rijden van een bromfiets met als bijkomend voordeel dat hij elektrisch is.

Ontwerp
Een van de sterke elementen van de Nipponia Drag-e is het design. Het trekt meteen de aandacht met zijn magnetiserende uiterlijk – een echte schoonheid met een agressieve kant. Zodra je de Drag-e ervaart, wordt het liefde op het eerste gezicht.

Digitale Kenmerken:
Op het dashboard vind je een digitaal display met alle belangrijke indicaties die je nodig hebt, op een schoon en modern display met indicatieve symbolen en kleuren om volledig op de hoogte te zijn van de staat van je elektrische motorfiets.
Op het stuur zit ook een USB-aansluiting. Hij bevindt zich op een geschikte plaats om de telefoon tijdens het rijden op te kunnen laden.

Extra’s
Een comfortabele zitpositie en supermotard-stijl zorgen ervoor dat zelfs langere ritten plezierig zullen zijn. Een centrale schokdemper achter draagt bij aan een prettige rijervaring. Een e-bromfiets die er solide uitziet en aanvoelt.
Ook heeft de Nipponia Drag-e een karakteristieke koplamp die goed past bij de naked look. Het heeft een groot licht, maar het heeft ook dagrijlichten (DRL) om ervoor te zorgen dat je gedurende alle uren van de dag zichtbaar bent voor de mensen om je heen. LED-achterlicht en richtingaanwijzers zorgen voor veilig rijden.

Klanten reviews (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nipponia Dragon-E occasion” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *