Verhuur van Elektrische Scooters en Choppers op de Utrechtse Heuvelrug is We zijn gesloten voor verhuur.!
Onze gewaardeerde collega solexverhuurwoudenberg.nl is een alternatief voor het huren van: Echoppers, duo E-choppers, E-Fatbikes, E-Kickbikes en de Solex.


We hebben in onze showroom locatie Traaij 170 ook een paar super E-scooters voor u te koop: 
Wilt u langs komen om onze occasions of showroommodellen te bekijken of te kopen?
Dit kan alleen op afspraak! Mail: info@escootersheuvelrug.nl
of bel voor afspraak met dhr. Knoop 06 223 75712

Scootersensatie

Jubileumaanbiedingen t/m 30 april 2024  

Alle onderstaande E-scooters in prijs verlaagd

🎉 Vier ons jubileum met fantastische kortingen op elektrische scooters! 🎉 Ontdek de vrijheid van emissievrij rijden en bespaar tegelijkertijd geld! Mis deze kans niet om te profiteren van exclusieve aanbiedingen tijdens ons jubileumfeest! 🛵💨 Upgrade naar groenere mobiliteit en geniet van de voordelen van elektrisch rijden! 🌿 Maak vandaag afspraak en rijd weg in stijl! 🎈

Beschrijving Occasion Nipponia E-legance crème  snelheid: 25 km-34 km: 

Prijs van 2895, - euro Jubileumaanbieding  1489,- euro marge
tellerstand: 5746incl. extra accessoire: windscherm 
Escooters Heuvelrug presenteert u de Nipponia E-legance! Een elegante en absoluut 1 van de beste duurzame 100 procent elektrische retro scooters van dit moment. Het model is geïnspireerd vanuit de rijke Vespa Historie maar met een geheel eigen en absoluut prima kwaliteit en technologie van het hedendaagse. Hij is ontworpen zodat grote mensen met een lichaamslengte tot wel boven de 2 meter nog gemakkelijk kunnen zitten en comfortabel kunnen sturen. Hij beschikt over onderdelen van A merken zoals een 3000 Watt sterke elektro motor van Bosch en is tot in detail goed afgewerkt. De E-Legance is bij ons verkrijgbaar in de mooie kleur:  crème. Hij is voorzien van een digitaal display verwerkt in een ouderwets uiterlijk. Je kunt er je snelheid, batterijstatus in een mooie grote opmaak aflezen zodat je exact weet wat er gebeurd tijdens het rijden. De E-Legance is voorzien van een dubbele schijfrem, met staal omvlochten remleidingen, een dubbele standaard met zijstandaard, een handige tassenhaak,  en je hebt ook nog eens een enorm ruime buddy onder het zadel. De Scooter heeft een standaard actieradius van 80km bij 25 km/hr   Het opladen gaat vlot en tot 80% kan de accu al in 2,5 uur geladen zijn. 


 

Beschrijving Occasion I-Tango zwart/ wit  snelheid: 32 km 

Prijs: van 2899, - euro Jubileumaanbieding 1295,- euro  Marge
Beschrijving: kleur: wit Max. snelheid: 32 km 

tellerstand: 71 km Gewicht 79 kg Maximale snelheid 32 km/u

 

Beschrijving:
De Doohan iTango is een echte eyecatcher met zijn drie wielen. Door de twee voorwielen heb je meer grip op de weg, wat het rijden veiliger maakt. De Doohan iTango is volledig uitgerust. Zo heeft hij een LSD-scherm, LED verlichting, Keyless entry, alarm systeem en een USB-poort waarmee je je telefoon gemakkelijk kan laden tijdens het rijden. Wil jij graag opvallen, dan is deze Eyecatcher van Doohan iets voor jou!
rijden met drie wielen
Het rijden met drie wielen is leuker en veiliger. Je hoeft je nooit meer druk te maken dat je te hard rijd bij glad wegdek, Doohan iTango zorgt ervoor dat je niet kunt vallen. Hij heeft beduidend meer grip op de weg door zijn twee voorwielen. Ook we wegligging is stukken beter als bij een tweewiel scooter. Beide voorwielen zijn uitgerust met schijfremmen, waardoor de remweg korter is. je gaat dus met een veiliger gevoel de weg op.
Bosch motor
De Doohan iTango heeft een 1200 Watt bosch-motor, die in het achterwiel is gemonteerd. Hierdoor is er minder energieverlies. De motor is onderhoudsvrij waardoor je er jarenlang plezier van kan hebben.
accu's
Bij de Doohan iTango is gekozen voor 48V/20Ah lithium accu’s. Lithium accu’s hebben een zeer lange levensduur, u hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u op korte termijn nieuwe accu’s moet halen. Tevens zijn deze accu’s licht van gewicht, waardoor u ze gemakkelijk kan uitnemen voor ze te laden. De accu’s zijn in 5,5 uur geladen, aan de hand van een LED-indicator laat de accu weten of die vol is. u kunt er ook voor kiezen om de accu’s te laten zitten tijdens het laden, dan maakt u gebruik van een kabel. Op volle accu’s heeft de Doohan iTango een actie radius van 50 tot 70 kilometer
de nieuwste technieken van de Doohan iTango
De iTango beschikt over een LCD-scherm, waarop je batterij meter kan zien. Zo weet je altijd wanneer je moet gaan laden. Tevens is de snelheid er ook op te zien. De scooter is voorzien van LED verlichting zodat u in het donker altijd goed bent te zien. De verlichting schakelt automatisch in wanneer het donker begint te worden, zo voorkomt u dat u niet zichtbaar bent in het donker. Rijden zonder sleutel, dat kan! De Doohan heeft een keyless entry, als u het alarm van u scooter heeft gehaald kunt op stappen en wegrijden, zonder dat u de scooter van het slot hoeft te halen.
Het alarmsysteem zit er standaard op, als u gaat zet u het alarm erop en wanneer terug komt is deze makkelijk eraf te halen. Een USB-poort mag natuurlijk niet ontbreken bij deze scooter, u kunt uw telefoon dus altijd opladen tijdens het rijden
geen standaard meer nodig
Het leuke aan de iTango van Doohan is dat je hem kunt parkeren zonder een standaard te hoeven uitklappen. Er is namelijk een roll-lock schakelaar aanwezig waarmee je de voorkant kunt blokkeren waardoor hij rechtop blijft staan. Ideaal met op en afstappen

 

Beschrijving Occasion Nipponia Lifan E3 Luxe wit  snelheid: 25 km- 50 km:

Prijs: van 2299, - euro  Jubileumaanbieding 1495,- euro Marge

Beschrijving: kleur: wit snelheid: 25-50 km tellerstand: 707 km 

De Lifan E3 Lux is een state-of-the-art elektrische scooter van de LIFAN familie. De LIFAN heeft eersteklas componenten, zoals de krachtige Bosch-elektromotor en het elektronische regeneratieve remsysteem(EBS). Hij beschikt ook over de nieuwste technologische snufjes  op de e-scootermarkt, zoals LED-verlichting in de koplamp, achterlicht, signalen en dagrijlicht. Daarnaast heeft de LIFAN een digitaal LED dashboard met nauwkeurige weergave en verwisselbare dashboardkleuren. Hij is gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, vandaar zijn naam E3 LUX. Ontdek hieronder meer.
Bosch Elektrische Motor
Het hart van de elektrische scooter is de motor. Lifan zou de E3 Lux geen betere krachtbron kunnen bieden. De door Bosch ontwikkelde elektromotor heeft een vermogen van 1500 W. De Bosch elektro motor voorziet de E3 van al het vermogen dat nodig is om de taken van zelfs de meest veeleisende rijders te vervullen. Hij bereikt een maximale snelheid van 45 km / u met een bereik van 60 km. In de nieuwste editie heeft Bosch de efficiëntieverhouding verhoogd tot 92% en het energieverbruik met 3,7% verminderd.
Accu
De Lifan E3 Lux heeft een 60V / 24A Li-ion accu, die je voorziet van alle energie die je nodig hebt om rond te rijden. U hoeft zich geen zorgen te maken over een lege accu, want wanneer de accu onder de 16% zakt, schakelt de E3 Lux automatisch over naar de eco-driving-modus om ervoor te zorgen dat u uw bestemming bereikt. De accu is volledig uitneembaar, wat betekent dat u deze ofwel in de scooter kunt opladen of uitnemen en opladen waar het u uitkomt. Er is een indicator die de resterende acculading op het dashboarddisplay laat zien, maar ook op de accu zelf, zodat u altijd weet hoeveel stroom u nog heeft. De accu zit onder het zadel, maar er is ook voldoende ruimte over om boodschappen of andere belangrijke dingen die u nodig heeft op te bergen. 

Beschrijving: Occasion Nipponia Volty oranje/ blauw / wit  snelheid: 32 km 

Prijs: van 2199, - euro Jubileumaanbieding 1195,- euro  Marge incl. met windscherm

Tellerstand: 605 km, 
De volty is een betrouwbare elektrische scooter met zeer goede onderdelen die allemaal van A kwaliteit zijn. Een zeer krachtige 1500Watt Bosch elektro motor en een accu van Samsung/LG  geeft al aan dat Nipponia een merk is dat zich meet aan de Europese standaarden.
Als luxe heeft deze Volty een cruise control functie waarmee u lekker ontspannen kunt rijden, een USB aansluiting voor uw iphone / smartphone of ander apparatuur en uiteraard is het model voorzien van LED verlichting. De grote actieradius gekoppeld aan een snelle krachtige motor maken dit een echte aanrader op elektrisch scooter gebied.
Technische specificaties
Motorvermogen BOSCH® 1500W
Accu 1 x Lithium-ion 60V 24AH, Samsung® cells
Max Range (km) 55 (100)
Motorregelaar VECTOR (FOC)
Max. Vermogen 1.5 kW at 400 rpm
Max. Koppel 36 Nm at 400 rpm
Max Laadtijd (h) 5
Max. Snelheid (km/h) 45 (25)
Klasseerbaarheid Capaciteit 15°
Voor- / achterrem Schijf
Voor- / achterband 90/70-12 / 90/70-12
Zithoogte (mm) 750
Gewicht (kg) 77
Wielbasis (mm) 1320
Afmetingen (mm) 1800x730x1080
Kleur Zwart Mat
LED Verlichting Ja
Achterdrager Ja
USB-poort Ja Digitaal Dashboard Ja 

Beschrijving:  Volty leenscooter nu in opruiming i.v.m. nieuw model, zwart.  snelheid: 32 km

Prijs van €2,199.00  Jubileumaanbieding  €1195,- euro incl. btw

We gaan ons leen scooterpark vernieuwen, daarom bieden we onze 1 1/2 jaar “oude” leenscooter tegen een sterk gereduceerd bedrag voor u aan. 

Technische specificaties
Motorvermogen BOSCH® 1500W
Accu 1 x Lithium-ion 60V 24AH, Samsung® cells
Max Range (km) 55 (100)
Motorregelaar VECTOR (FOC)
Max. Vermogen 1.5 kW at 400 rpm
Max. Koppel 36 Nm at 400 rpm
Max Laadtijd (h) 5
Snelheid 25/32 km
Klasseerbaarheid Capaciteit 15°
Voor- / achterrem Schijf
Voor- / achterband 90/70-12 / 90/70-12
Zithoogte (mm) 750
Gewicht (kg) 77
Wielbasis (mm) 1320
Afmetingen (mm) 1800x730x1080
Kleur Zwart Mat
LED Verlichting Ja
Achterdrager Ja
USB-poort Ja
Digitaal Dashboard Ja 

Beschrijving Occasion Nipponia Dragon-E snelheid: 50 km

Prijs van €2,995.00 Jubileumaanbieding  €1695,- euro incl. btw

 Nipponia Drag-e, de stoere e-brommer, snelheid 50 km

Wanneer u een brommer met een stoere uitstraling zoekt, is de Dragon-e elektrische brommer hét model dat voldoet aan uw wensen. Deze brommer van Nipponia is een uniek exemplaar door zijn vormgeving als motor. Hierdoor trekt u veel kijkers tijdens uw ritten van A naar B!. 
Motor
Het meest essentiële aspect van elke elektrische bromfiets is de motor. Het is wat de e-bromfiets aandrijft en de rijder tevreden stelt. De Nipponia Drag-e is geïnstalleerd met een krachtige 72V elektromotor. Dit resulteert in een indrukwekkende acceleratie en een echte kick bij het gas geven.
De Drag-e vervult je verlangen naar het rijden van een bromfiets met als bijkomend voordeel dat hij elektrisch is. 
Ontwerp
Een van de sterke elementen van de Nipponia Drag-e is het design. Het trekt meteen de aandacht met zijn magnetiserende uiterlijk – een echte schoonheid met een agressieve kant. Zodra je de Drag-e ervaart, wordt het liefde op het eerste gezicht. 
Digitale Kenmerken:
Op het dashboard vind je een digitaal display met alle belangrijke indicaties die je nodig hebt, op een schoon en modern display met indicatieve symbolen en kleuren om volledig op de hoogte te zijn van de staat van je elektrische motorfiets.
Op het stuur zit ook een USB-aansluiting. Hij bevindt zich op een geschikte plaats om de telefoon tijdens het rijden op te kunnen laden. 
Extra’s
Een comfortabele zitpositie en supermotard-stijl zorgen ervoor dat zelfs langere ritten plezierig zullen zijn. Een centrale schokdemper achter draagt bij aan een prettige rijervaring. Een e-bromfiets die er solide uitziet en aanvoelt.
Ook heeft de Nipponia Drag-e een karakteristieke koplamp die goed past bij de naked look. Het heeft een groot licht, maar het heeft ook dagrijlichten (DRL) om ervoor te zorgen dat je gedurende alle uren van de dag zichtbaar bent voor de mensen om je heen. LED-achterlicht en richtingaanwijzers zorgen voor veilig rijden. 
Showroommodellen
te koop met hoge kortingen:

 

 I-Tango zwart rood 0 km

I-Tango zwart/rood

Prijs van €2849.00 

Jubileumaanbieding  €1895,- euro incl. btw

 

Kilometerstand: 0 kilometer
snelheid: 25 km

Beschrijving:
De Doohan iTango is een echte eyecatcher met zijn drie wielen. Door de twee voorwielen heb je meer grip op de weg, wat het rijden veiliger maakt. De Doohan iTango is volledig uitgerust. Zo heeft hij een LSD-scherm, LED verlichting, Keyless entry, alarm systeem en een USB-poort waarmee je je telefoon gemakkelijk kan laden tijdens het rijden. Wil jij graag opvallen, dan is deze Eyecatcher van Doohan iets voor jou!
rijden met drie wielen
Het rijden met drie wielen is leuker en veiliger. Je hoeft je nooit meer druk te maken dat je te hard rijd bij glad wegdek, Doohan iTango zorgt ervoor dat je niet kunt vallen. Hij heeft beduidend meer grip op de weg door zijn twee voorwielen. Ook we wegligging is stukken beter als bij een tweewiel scooter. Beide voorwielen zijn uitgerust met schijfremmen, waardoor de remweg korter is. je gaat dus met een veiliger gevoel de weg op.
Bosch motor
De Doohan iTango heeft een 1200 Watt bosch-motor, die in het achterwiel is gemonteerd. Hierdoor is er minder energieverlies. De motor is onderhoudsvrij waardoor je er jarenlang plezier van kan hebben.
accu's
Bij de Doohan iTango is gekozen voor 48V/20Ah lithium accu’s. Lithium accu’s hebben een zeer lange levensduur, u hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u op korte termijn nieuwe accu’s moet halen. Tevens zijn deze accu’s licht van gewicht, waardoor u ze gemakkelijk kan uitnemen voor ze te laden. De accu’s zijn in 5,5 uur geladen, aan de hand van een LED-indicator laat de accu weten of die vol is. u kunt er ook voor kiezen om de accu’s te laten zitten tijdens het laden, dan maakt u gebruik van een kabel. Op volle accu’s heeft de Doohan iTango een actie radius van 50 tot 70 kilometer
de nieuwste technieken van de Doohan iTango
De iTango beschikt over een LCD-scherm, waarop je batterij meter kan zien. Zo weet je altijd wanneer je moet gaan laden. Tevens is de snelheid er ook op te zien. De scooter is voorzien van LED verlichting zodat u in het donker altijd goed bent te zien. De verlichting schakelt automatisch in wanneer het donker begint te worden, zo voorkomt u dat u niet zichtbaar bent in het donker. Rijden zonder sleutel, dat kan! De Doohan heeft een keyless entry, als u het alarm van u scooter heeft gehaald kunt op stappen en wegrijden, zonder dat u de scooter van het slot hoeft te halen.
Het alarmsysteem zit er standaard op, als u gaat zet u het alarm erop en wanneer terug komt is deze makkelijk eraf te halen. Een USB-poort mag natuurlijk niet ontbreken bij deze scooter, u kunt uw telefoon dus altijd opladen tijdens het rijden
geen standaard meer nodig
Het leuke aan de iTango van Doohan is dat je hem kunt parkeren zonder een standaard te hoeven uitklappen. Er is namelijk een roll-lock schakelaar aanwezig waarmee je de voorkant kunt blokkeren waardoor hij rechtop blijft staan. Ideaal met op en afstappen
showroommodel E Felice BTC snelheid 32-45 km kilometerstand 0

E-Felice BTC

Prijs van €2,599.00 

Jubileumaanbieding 1795,- euro incl. btw

Kilometerstand: 0 kilometer 

snelheid: 25 km/ 45 km. Omzetten naar 45 km meerprijs. Afstand in km bij 25km/h: 60 kilometer

Beschrijving:

 De BTC Felice is een klassieke scooter met goede rijeigenschappen en moderne techniek. De Felice is verkrijgbaar in een 25 km/u uitvoering en een 45 km/u uitvoering. De Felice is standaard voorzien van een klapbagagedrager achter en standaard met LED-knipperlichten. Daarnaast zijn er vele accessoires leverbaar voor deze populaire scooter.

Vermogen3 kW (4 pk)
Gewicht 91 kg
BatterijLiFePo4 (LFP)
Levensduur1.000 cyclis
Actieradius60 km
Oplaadtijd6-8 uur